Hare Krišna Hare Krišna
Krišna Krišna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama
Rama Rama Hare Hare

3 Menu 18 -22.2 2020

 

Pondelok  +  sladký dezert - karobová halva k jedlu zdarma, (VEGAN,obsahuje lepok)


 

1 Vegan menu(bez lepku,12):


 

polievka -brokolicový dál,

subji - “alu brinjal” cicer ,špenát, paradajky a pečené zemiaky

príloha -ryža naturálna,

 šalát - ľadový šalát s paradajkami,

čatní (12) -malinovo jablkové pikantné


 

2 Govinda menu(bez lepku,7):

polievka (7)– mili juli mliečna so zeleninou,

subji - "gudžarati"- cuketa so zemiakmi a citronom

príloha - ryža naturálna,

šalát -  čínska kapusta s cviklou

čatní - paradajkové pikantné


 

chuťovky k menu: 

1 kofta - fašírka z kyslej kapusty a sezamom (Vegan,1,11) 0,70eur

2 bharata – hrachová (Vegan,bez lepku) 0,8euro


 

Utorok


 

1 vegan menu(bez lepku,):

polievka – zeleninová

subji - "sukta" – karfiol,baklažán ,zemiaky a fazuľky

príloha - pohánka,

šalát - uhorky s kôprom

čatní - paradajkové pikantné


 

2 govinda menu(bez lepku,7,12):

polievka (7)– fazuľová so zemiakmi,

subji (7) -“paneer palagka” syr paneer s cviklou v smotanovej omáčke

príloha -pohanka,

šalát (7) -čínska kapusta, balkansky syr, paradajky 

čatní -malinovo jablkové pikantné


 

chuťovky k menu: 

1 samosa – mrkva,zemiak,hrašok (Vegan,1) 1euro

2 falafel- cicerová fašírka (vegan,bez lepku) 0,8eur


 

Streda

1 Vegan menu(bez lepku,6):

polievka – hrachová so zeleninou

subji (6) -"plnená paprika" – paprika plnená ryžou a sojovou drťou v paradajkovej omáčke

príloha - pšeno,

šalát -ľadový šalát s rukolou a kukuricou, 

čatní -paradajkové pikantné


 


 

2 Govinda menu(12,7):

polievka -  karfiolový krém so smotanou

subji (7) - "paneer šak"- špenát s paneerom , kešu a smotanou

priloha - pšeno,

šalát (7) -   rímsky šalát-paradajky,uhorky,balkánsky syr,paprika,čierne olivy

čatní (12) - malinovo jablkové pikantné

 

 

chuťovky k menu: 

1 kofta - cviklová fašírka so sézamom(Vegan,11) 0,70eur

2 pakora - cuketa obaľovaná v bezlepkovom cestíčku(Vegan) 1euro


 

 

Štvrtok 

1 Vegan menu (bez lepku,12):

polievka -  indický mungo dál karfiolový,

subji (12) - "kathi mithi” - mrkva so zemiakmi , zelerovou vňaťou a ananásom

príloha - ryža basmati s hráškom,

šalát - čínska kapusta s cviklou a rukolou,

čatní (12) - ananasové pikantné


 

2 Govinda menu(7):

polievka (7)– chreňová so zemiakmi a smotanou

subji - " letné subji " – paprika ,cuketa paradajky s peržlenovou vňaťou

príloha - ryža basmati s hráškom,

šalát - ľadový s paradajkami ,uhorkami a olivami

čatní - paradajkové pikantné


 


 


 

chuťovky k menu: 

1 pakora - zeler obaľovaný v bezlepkovom cestíčku (Vegan ,9) 1euro

2 kofta – zemiakovo mrkvová fašírka so slnečnicou – (Vegan,1,11) 1euro


 


 

Piatok


 

1 Vegan menu(bez lepku,12):

polievka – šošovicová so zeleninou,

subji - “devadálí alu” - pečené zemiaky s cuketou

príloha - pohánka,

šalát - čínska kapusta s mrkvičkou,

čatní - pikantné ananasové


 

2 Govinda menu(bez lepku,7):

polievka (7)- , cviklový krém so smotanou

subji (7) - "matar paneer" – hrášok s paneerom paradajkami a smotanou

príloha - pohánka,

šalát - ľadový šalát s paradajkami a rukolou, 

čatní - paradajkové pikantné


 


 

chuťovky k menu: 

1 kofta – zemiakovo cviklová fašírka so slnečnicou (7) 0,70eur

 2 papadam - hracový indický čips vegan bez lepku 0,8eur

 


 

 

Kombinácia jednotlivých druhov jedla(polievka,šalát, čatní..) je možná.


 

Alergény: 1-Obilniny, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zeler, 10-Horčica,  11-Sézam    

2011 (c) Govinda - všetky práva vyhradené
Obsah www stránky je možné používať len so súhlasom majiteľa