Hare Krišna Hare Krišna
Krišna Krišna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama
Rama Rama Hare Hare

Góvinda Bratislava

Aktuálne menu 20. - 24.5. 2019    V = vegan
 

Obedy si prosím objednávajte online na našej novej stránke www.govinda-bratislava.sk 

Možnosť platiť kartou.

 

 

Pondelok 20.5.2019  V=Vegan

Tradičné: Maslová fazuľa s paprikou a zemiakmi V, Natural dlhozrnná  V

Gurmán: Paneer Jalfrezi ( paradajka, paprika, mrkva, fazuľky, panýr)  (7) Jasmin ryža (7)

Polievky: Vločková s mrkvou a hráškom V, Špenátový dál V

Šaláty: Ľadový s cícerom a kápiou V, Čínska kap. s uhorkou a sezamovým jogurtom (7)

Čapáti  (lepok, mlieko), Papadám V, Zemiaková kofta (lepok)

Krupicová halva s lesným ovocím V

 

 

Utorok 

Tradičné: Brokolicové sabji s mrkvou, pečenými zemiakmi a smotanou (mlieko), 

                Dlhozrná ryža s kurkumou (mlieko)  , Pšeno V

Gurmán:  Mix zeleniny  v satay (arašidová s kokos mliekom) omáčke V, Jasmin ryža V

Polievky:  Šošovicová so zemiakmi a paprikou V, Zeleninová s ryžovou cestovinou V

Šaláty:     Biela a červená kapusta s mrkvou, pražená slnečnica V, 

Rajta:       Cestovinová s olivami, rajčinami a rukolou (mlieko)

Čapáti  (lepok, mlieko), Papadám V, Zelerová pakora (lepok, zeler) V

 

 

Streda

Tradičné: Hokaido  s hráškom a pečenými zemiakmi V, Dlhozrná ryža s klinčekom V

Gurmán: Zmes zeleniny (baklažán, špenát, cuketa, fazuľky) so sambar masalou v                 

                paradajkovej omáčke V, Jasmin ryža V

Polievky: Fazuľa strakatá a zelenina V, Minestrone  (mrkva, paprika, cuketa, fazuľky, 

                rajčiny, baby špenát, papadám) V

Šaláty: Biela kapusta  s olivami, tekvicové semienka V, 

Rajta:   Uhorkovo rajčinová s fazuľou (mlieko)

Čapáti  (lepok, mlieko), Papadám V, Kofta z červenej kapusty (lepok) V

 

 

Štvrtok

Tradičné: Karfiol, zemiaky, kukurica a hrášok v rajčinovej omáčke V, Biela dlhozrná V

Gurmán: Ratatouille (baklažán, paprika, cuketa, zemiak)  V, Jasmin ryža V

Polievky: Karfiolová s ryžovými rezancami V, Sambar dál (hrachová so zeleninou a   

               kokosom) V

Šalát:      Ľadový s rukolou, kukuricou a olivami V

Rajta:      Cviklová s bazalkou (mlieko)

Čapáti  (lepok, mlieko), Papadám V,  Zeleninová samosa (lepok) V

 

 

Piatok

Tradičné: Zeleninové tarkari s cícerom (hokaido, paprika, rajčiny, cícer) V,  

               Dlhozrnná ryža s kardamonom V

Gurmán: Sahi panýr (panýr, kešu, paradajky, smotana, zemiaky) (7),  Jasmin ryža (7)

Polievky: Zeleninová s pohánkou V, Mung dál so zeleninou V

Šaláty: Biela kapusta s červenou reďkovkou a kukuricou V, Čínska kap., oliva, uhorka V

 

 

 

Čapáti  (lepok, mlieko), Papadám V, Mrkvová kofta s vlašskými orechami (lepok) V

 

 

 

 

 

 

 

2011 (c) Govinda - všetky práva vyhradené
Obsah www stránky je možné používať len so súhlasom majiteľa