Hare Krišna Hare Krišna
Krišna Krišna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama
Rama Rama Hare Hare

Góvinda Bratislava

Aktuálne menu 17. - 21.12.2018    V = vegan

 

Pondelok 17.12.2018

Polievka: Špenátový dál (hrachová so špenátom) V

Polievka: Zeleninová s ryžovými rezancami (kaleráb, mrkva, hrášok) V

Ryža: Natural V

Tradičné: Hokaido tekvica, paprika, pečené zemiaky V

Ryža: Jazmínová  na masle  (mlieko)

Gurmán: Panýr šak (listový špenát s panýrom a smotanou)  (mlieko) 

Rajta: Čínska kapusta s uhorkou v kôprovom jogurte (mlieko)

Šalát: Biela kapusta so smaženými mandľami a hrozienkami V

Chuťovka: Kapustová kofta  (lepok) V, Papadám V

Čapáti zo špaldovej múky s maslom (lepok, mlieko)

 

Utorok 18.12.

Polievka:  Šošovicová s paradajkami V

Polievka: Zeleninová s ružičkovým kelom  V

Ryža: Biela dlhozrná s kurkumou V, Pohánka  V

Tradičné: Brokolica s tofu a s kokosovým mliekom , pečené zemiaky (soja) V

Ryža: Jazmínová na masle

Gurmán: Navaratma kurma (mrkva, fazuľka, hrášok, mandle, kešu, zemiaky, karfiol) V

Rajta: Cícerová s koriandrom (mlieko)

Šalát: Červená kapusta s mrkvou a sedánom V

Chuťovka: Kofta z kyslej kapusty (lepok)  V, Papadám V 

Čapáti zo špaldovej múky s maslom (lepok, mlieko)

 

Streda 19.12. 

Polievka: Fazuľová so zeleninou V

Polievka: Lusková mliečna so zemiakmi a kôprom (mlieko)

Ryža: Biela dlhozrná s klinčekom  V,  Pšeno V

Tradičné: Hokaido s paradajkami a cícerom V

Ryža: Jazmínová na masle

Gurmán: Gyros panvica – cuketa, paprika, baklažán, rajčiny, robi mäso (lepok) V

Rajta: Rajčiny, čínska kapusta, jogurt (mlieko)

Šalát: Ľadový s olivami, uhorkou a  rukolou  V

Chuťovka: Papriková pakora  (lepok) V Papadám V 

Čapáti  zo špaldovej múky s maslom (lepok, mlieko)

 

Štvrtok 20.12. 

Polievka: Hokaidová krémová  V

Polievka: Dal tarkari (hrachová so zeleninou a maslom)  (mlieko)

Ryža: Biela dlhozrná s makom V, Pšeno  V

Tradičné: Karfiol s fazuľkami a pečenými zemiakmi  V

Ryža : Jazmínová na masle

Gurmán: Thajské karí (mrkva, lusky, cuketa, baklažán, mango, limetkové listy, kokosové mlieko) V

Šalát: Čínska kapusta, balkánsky syr, olivy, uhorka  (mlieko)

Šalát: Biela kapusta s cviklou  V

Chuťovka: Samosa (lepok)  V, Papadám  V

Čapáti zo špaldovej múky s maslom (lepok, mlieko)

 

 

Piatok 21.12.

Polievka: Sambar  dál  V

Polievka: Boršč (kyslá kapusta, cvikla, mrkva, zemiaky) V

Ryža: Natural V

Tradičné: Maslová tekvica, hrášok, pečené zemiaky v cícerovej omáčke  V

Ryža: Jazmínová na masle

Gurmán: Alu Gauranga (panýr, zemiaky, smotana, mandle, koriander vňať) (mlieko)

Rajta: Čínska kapusta s mrkvou a vňaťou (mlieko)

Šalát: Ľadový, rukola, kukurica V

Chuťovka: Cviklová kofta V (lepok), Papadám V

 

Čapáti zo špaldovej múky s maslom (lepok, mlieko)

 

 

 

 

2011 (c) Govinda - všetky práva vyhradené
Obsah www stránky je možné používať len so súhlasom majiteľa