Hare Krišna Hare Krišna
Krišna Krišna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama
Rama Rama Hare Hare

Góvinda Bratislava

Aktuálne menu 21. - 25.1. 2019    V = vegan

 

Pondelok 21.1.2019

Polievka: Mrkvový dál (mungo polievka s mrkvou) V

Polievka: Paradajková so syrom (lepok, mlieko)

Ryža: Natural V

Tradičné: Karfiol s petržlenom a hráškom v paradajkovej omáčke V

Ryža: Jazmínová na masle (mlieko)

Gurmán:  Bengali tarkari (baklažán, hrášok, zemiaky, tekvica maslová) V

Rajta: Čínska kapusta so sezamom a paradajkami (mlieko)

Šalát: Kapustový s kukuricou, rukolou a olivami V

Chuťovka: Kelová kofta (lepok) V, Papadám V

Čapáti s maslom (mlieko, lepok)

 

 

Utorok 22.1.

Polievka: Mili juli (zeleninová s mliekom) (mlieko, lepok)

Polievka: Fazuľková so zeleninou V

Ryža: Biela dlhozrnná V Pohánka V

Tradičné: Fazuľové lusky s pečenými zemiakmi a tekvicou v chrenovo - kôprovej omáčke (mlieko)

Ryža: Jazmínová na masle (mlieko)

Gurmán: Smažený karfiol s cuketou a baklažánom v paradajkovej omáčke s oregánom V

Rajta: Cícerová s uhorkou (mlieko)

Šalát: Z bielej kapusty s mrkvou, vňaťou a tekvicovými semienkami V

Chuťovka: Kapustová kofta (lepok) V Papadám V. 

Čapáti s maslom (mlieko, lepok)

 

 

 

Streda 23.1.

Polievka: Mix zeleniny s papadámom   V

Polievka: Šošovicová so zeleninou V

Ryža: Biela dlhozrnná V, Pšeno V

Tradičné: Sukta  (maslová tekvica, fazuľky, smotana a zemiaky) (mlieko) 

Ryža: Jazmínová na masle (mlieko)

Gurmán: Thajské karí (mrkva, lusky, cuketa, baklažán, mango, limetkové listy, kokosové mlieko) V

Rajta: Biela kapusta s bielou redkvičkou a vňaťou (mlieko)

Šalát: Čínska kapusta s cviklou a praženou slnečnicou V

Chuťovka: Karfiolová pakora, Papadám V

Čapáti s maslom (mlieko, lepok)

 

 

 

Štvrtok 24.1.

Polievka: Cviklová so zemiakmi V

Polievka: Jogurtový dál (mungo fazuľka s jogurtom) (mlieko)

Ryža: Natural V

Tradičné: Tekvicovo - fazuľkové karí  V

Ryža: Jazmínová s maslom (mlieko)

Gurmán: Tamatar paneer malai (mlieko) (panýr s hráškom, paradajkami a smotanou)

Šalát: Ľadový šalát s balkánskym syrom, uhorkou a olivami (mlieko)

Šalát: Mrkvový s karamelom a hrozienkami V

Chuťovka: Samosa (lepok) V Papadam V

Čapáti s maslom (mlieko, lepok)

 

 

 

Piatok 25.1.

Polievka: Brokolicová s baklažánom a rezancami V

Polievka: Zeleninový dál V

Ryža: Biela dlhozrná V Kuskus (lepok) V

Tradičné: Zapekaná zelenina (mrkva, zemiak, paprika, kapusta) v kokosovej omáčke V

Ryža: Jazmínová s maslom (mlieko)

Gurmán: Zelenina (baklažán, špenát, fazuľka, hrášok, cuketa) s paradajkovou omáčkou, panýrom a sambar masalou (mlieko)

 Rajta: Čínska kapusta s opraženým sezamom (mlieko, sezam)

Šalát: Ľadový s kukuricou, olivami a baby špenátom V

Chuťovka: Falafel so sezamom (lepok) V, Papadám V

 

Čapáti s maslom (mlieko, lepok)

 

 

2011 (c) Govinda - všetky práva vyhradené
Obsah www stránky je možné používať len so súhlasom majiteľa