Hare Krišna Hare Krišna
Krišna Krišna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama
Rama Rama Hare Hare

Góvinda Bratislava

Aktuálne menu 18. - 22.3. 2019    V = vegan
 

 

Pondelok 18.3. 2019

Tradičné: Karfiol s petržlenom a hráškom v paradajkovej omáčke V, Natural  ryža V

Gurmán: Bengali tarkari (baklažán, hrášok, zemiaky, tekvica maslová) V

               Jazmínová ryža V

Polievky: Mung dál  V, Paradajková so syrom (1,7)

Šaláty:     Čínska kap, so sezamom a paradajkami (7), Kapustový s kukuricou, rukolou a olivami V

Chuťovky: Kelová kofta (lepok) V, Papadám V, Čapáti zo špaldovej múky s maslom (1, 7)

 

 

 

Utorok

Tradičné: Fazuľové lusky s pečenými zemiakmi a tekvicou v chrenovo - kôprovej omáčke (7)

               Biela dlhozrnná ryža na ghí (7), Pohánka V

Gurmán: Smažený karfiol s cuketou a baklažánom v paradajkovej omáčke s oregánom V

               Jazmínová ryža V 

Polievky: Fazuľová so zeleninou V

Šaláty:   Cícerový s uhorkou a jogurtom (7), Biela kapusta s mrkvou, vňaťou a tekvic. semienkom V

Chuťovky: Kapustová kofta (1) V,  Papadám V, Čapáti zo špaldovej múky s maslom (1, 7)

 

 

 

Streda

Tradičné: Sukta  (maslová tekvica, fazuľky, smotana a zemiaky) (7), Biela dlhozrnná (7), Pšeno V

Gurmán:  Thajské karí (mrkva, lusky, cuketa, baklažán, mango, limetkové listy, kokosové mlieko) V

                Jazmínová ryža V

Polievky:  Šošovicová so smotanou (7),  Mix zeleniny s papadámom  V

Šaláty:      Čínska kapusta s cviklou a slnečnicou V, Biela kapusta s redkvičkou a vňaťou a jogurt(7)

Chuťovky: Papriková pakora (1), Papadám V, Čapáti zo špaldovej múky s maslom (1, 7)

 

 

 

Štvrtok

Tradičné: Fazuľový guláš  V,  Ryža Natural V

Gurmán:  Tamatar paneer malai  (panýr s hráškom, paradajkami a smotanou) (7)

                Jazmínová ryža s ghí (7)

Polievky:  Jogurtový dál (mungo fazuľka s jogurtom) (7), Cviklová so zemiakmi V

Šaláty:      Ľadový šalát s  uhorkou a olivami V,  Mrkvový s karamelom a hrozienkami V

Chuťovky: Samosa (7) V,  Papadam V, Čapáti zo špaldovej múky s maslom (1, 7)

 

 

 

Piatok

Tradičné:  Zapekaná zelenina (mrkva, zemiak, paprika, kapusta) v kokosovej omáčke V

                Biela dlhozrná V,  Kuskus (7) V

Gurmán:  Zelenina (baklažán, špenát, fazuľka, hrášok, cuketa) s paradajkovou omáčkou, panýrom  

                a sambar masalou (7), Jazmínová na ghí  (7)

Polievky:  Brokolicová s baklažánom a rezancami V, Zeleninový dál V

Šaláty:     Čínska kapusta s opraženým sezamom a jogurtom (7, 11), 

                Ľadový s kukuricou, olivami a baby špenátom V

Chuťovky: Kofta zo zeleného hrášku (lepok) V, Papadám V, Čapáti s maslom (1,7)

 

 

 

Alergény: 1-Obilniny, 5-Arašidy, 6-Sója, 7-Mlieko, 8-Orechy, 9-Zeler, 10-Horčica, 

 

                11-Sezam  

 

2011 (c) Govinda - všetky práva vyhradené
Obsah www stránky je možné používať len so súhlasom majiteľa